tiistai 14. lokakuuta 2014

Huomasin etten saa induktiota päälle kakkosessa! Soitin kuulokeskukseen asiasta ja sovittiin että tulen käymään tarkistaaksemme mikä mättää. Kokeilimme kaikkea mitä keksittiin. Jopa Opus2:lla jolloin induktio toimi!
Sonnetista siis oli etsittävä syy.
Sittemmin selvisi että tuulenvaimentimen ollessa päällä ei induktio toimi. Tätä korjataan MedElin toimesta ohjelmapäivityksellä ja sitä odotellessa jätetään yhdestä ohjelmapaikasta tuulenvaimennin pois jolloin saa induktiomahdollisuuden sitä ohjelmaa käyttäen.
Käytin tilaisuutta hyväkseni pyytämällä lisää desibelejä kakkoseen, kun kerran olin paikan päällä, koska viikossa olin tottunut edellisella kerralla korotettuun volyymiin niin hyvin että kaipasin lisää. Ja Ville nosti!
Sitten lähdin Hailuotoon metsästysreissulle!
Olemme jengi metsästäviä naisia jotka silloin tällöin vietämme laatuaikaa jänismetsällä.

Käytin molempia implantteja koko viikon ja kuuntelin koirien haukkua implantit tarkkana, mutta en minä pystynyt päättelemään mistäpäin haukku kuuluu. Viikko meni nopeasti ja jänispaistiakin syötiin.




Ei kuitenkaan tätä yksilöä joka tuli näytille ollessamme Marjaniemessä retkellä.

Kakkosen matalat äänet saattavat nyt olla liian vahvalla verrattuna korkeimpiin ääniin koska matalat kohisee hallitsevasti ja häiritsevästi. Odotan josko aivoni tottuu niihin ja ne alkavat kuulostaa normaalilta. Esm. autoa ajaessani moottorin ääni surisee niin etten muuta juurikaan kuule, ainakin minun pikku Fiatissa.

Radiosta saan jo paremmin selvää puheesta ja musiikista kuulen varsinkin korkeat äänet hyvin. Tosin tänään kuulin ensimmäistä kertaa matalaa jumputusta mitä en ykkösellä pysty kuulemaan.

Kun vesi juoksee hanasta alkaa ´kulkunen soimaan` ja kummallisinta on että soiminen ei lakkaa heti kun suljen hanan vaan hiljenee kuulumattomiin hetken kuluttua! Tästä aion jutella Villen kanssa!

MedEl mainostaa että Sonnet on markkinoiden pienin sisäkorvaistute! En tiedä mihin se väite perustuu koska näin ei ole. Tässä kuva jossa Sonnet on vasemmalla ja Opus2 oikealla


Jopa niin että kun molempiin vaihtaa paristokuoren johon voi liittää audiokenkää niin Sonnet on Opusta  pitempi! Silloin se on häiritsevän pitkä ja tippuu yhtenään korvasta koska jää esm takinkauluksesta kiinni.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti